eu am vopsit masina cu prima ocazie integral alba(ma refer la bandourile alea,nu toata caroseria)...din punctul meu de vedere nici nu se compara!tu faci cum iti place!ai grija de ea..multa bafta!
Fulgeru` Alb
Collapse
X
-
Ar arata bine vopsita integral in alb.
In privinta oglinzilor eu m-as gandi mai bine.Oglinzile pe care le ai acum sunt foarte rezistente la socuri.Eu am avut un accident usor cu un taximetrist.A intrat in viteza pe o straduta stramta si mi-a crapat capacul in culoarea caroseriei.
Oglinzile de MCV si Prestige sunt cam firave.Taximetristul n-a patit nimic la oglinda,plus ca pe partea cealalta a mai rupt o oglinda la alta masina(pur si simplu a ras-o) care era parcata.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Salut.
Am cateva nelamuriri, sper sa ma puteti ajuta.
Sunt ceva becuri H4 la un pret rezonabil cu care ar merge schimbate cele stock? M-ar interesa sa aiba lumina mai puternica. Sunt astfel de becuri cu care merita sa le schimb? Stiti sa-mi recomandati vre-unul? Eventual si pentru proiectoare sa fie aceeas nuanta (alea cred ca sunt H11)
Comment
-
-
Noutati:
Intre timp masina a "inplinit" 30000 km asa ca i-am facut 3 cadouri mici. Am schimbat oglinzile exterioare pe unele MCV electrice si incalzite (multumesc gabibv), am facut remaparea (multumiri lui Doc pentru rabdare si reprezentantului din Satu Mare) e bine asa, se simte diferenta si nu in ultimul rand lui demonhunter pentru sigla dacia de pe volan.
Urmeaza mici modificari de exterior, ma tenteaza o bara fata MCV combinat cu cel simplu (adica partea de la proiectoare sa ramana cele de pe berlina plus parti din kitul de tuning original dacia), grila fata din kitul tuning original dacia, suport ochelari de soare, tetiera spate tip virgula, suport de pungi in portbagaj, ramane de vazut ordinea
Cateva poze...
Comment
-
Bravo, my friend, ai o masinuta frumoasa si ingrijita!
Nu-l vopsi integral ca nu-i va sta bine, culoarea alba stock in combinatie cu negru e ok pe Logan. Oglinzile MCV dau o vizibilitate mai buna si mareste aspectul masinii, iar gentile de aliaj vei pune tu cu timpul, sunt sigur . Folii pe geamuri i-ar sta bine. Fa un tuning la instalatia audio ca-ti va parea bine.
Iti doresc sa-l tunaresti si sa-l stapinesti sanatos, cu multi kilometri fara evenimente rutiere neplacute.
Comment
Comment